Waarom doe ik dit…

In de dagelijkse praktijk zie ik regelmatig hoe mensen zich door het leven worstelen. Het lijkt alsof ze de weg kwijt zijn en niet weten welke richting ze op moeten. Ze bevinden zich in een woeste rivier en houden krampachtig vast aan een grote tak om niet verzwolgen te worden.

Herkenbaar

Dit is voor mij erg herkenbaar door mijn eigen levenspad. Ik weet nu dat het niet zo hoeft te zijn. Dat je kunt leren loslaten en je vol vertrouwen mee kunt laten voeren door de stroom van het leven. Het onbekende tegemoet. Je gaat het waarderen en zelfs omarmen, waardoor je weer echt kunt genieten van alles dat het leven te bieden heeft. Jouw energie gaat weer stromen, de flow komt weer in jou en je doel wordt duidelijk.

Plezier & Passie

Met veel plezier en passie begeleid ik mensen bij het ontwikkelen van hun bewustzijn en meer leven vanuit hun hogere zelf. Het is mijn missie om op deze manier de vibratie van de mensheid te verhogen en de wereld een mooiere en lichtere plek te maken.

Over Niels Klep

Mijn jeugd was niet altijd gemakkelijk. Als kind van gescheiden ouders kon ik moeilijk aansluiting vinden bij mijn leeftijdgenoten. Pas later kwam het besef hoeveel invloed mijn jeugd op me heeft gehad en hoezeer ik mijn identiteit afleidde uit alles buiten mezelf. Hierdoor ging ik op zoek naar mijn eigen identiteit om zo ‘het beste uit mezelf’ te halen.

Ik werd aangetrokken door spirituele en boeddhistische zienswijzen en heb hier veel over gelezen. Mijn kijk op het leven veranderde; ik ging het zien als één grote leerschool die ieder de lessen geeft die hij of zij nodig heeft, hoe vervelend of pijnlijk ze ook zijn. Steeds meer ontdekte ik de veiligheid en kracht in mezelf. Vanuit acceptatie en vertrouwen treed ik situaties en mensen op mijn pad tegemoet en heb ik geleerd er op een positieve manier mee om te gaan.

In 2016 maakte ik kennis met Kundalini Yoga, een krachtige vorm van yoga en meditatie die me nog steeds innerlijke rust en helderheid geeft. Door mijn toenemende interesse in de menselijke psyche startte ik in 2019 een opleiding tot Professioneel Coach om mijn bewustzijn en dat van anderen verder te ontwikkelen. Begin 2021 heb ik de opleiding afgerond bij de Academie voor Coaching en het NOBCO en EMCC erkend diploma behaald.

In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling in het bos, breng ik tijd door met vrienden en familie en lees ik boeken over persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast mediteer ik dagelijks om de stilte in mezelf op te zoeken.

error: Content is protected !!