Waarmee kan ik je helpen?

Misschien herken je de volgende situaties bij jezelf:

Je voelt je vaak onrustig, hebt geen overzicht en kunt moeilijk keuzes maken. Je zit vast in oude patronen waar je maar niet uit komt. Gedachten blijven door je hoofd razen of je maakt je onnodig druk om wat anderen van je vinden. Op je werk voel je je niet helemaal thuis of je overweegt een carrièreswitch, maar weet niet wat je wil gaan doen.

Of het nu gaat om een privé of werk gerelateerde situatie, ik geef jou de rust om je unieke verhaal te vertellen. In die rust voel jij de ruimte om je te uiten, jezelf te zijn en te kunnen praten. Ik geef je eerlijk terug wat ik zie en wat ik voel. Met mijn open en nieuwsgierige houding verkennen we de diepere lagen achter jouw belemmerende gedachten, emoties en gedrag.

Op maat

Afhankelijk van jouw situatie kies ik hierbij passende tools en modellen. In mijn bewoordingen gebruik ik metaforen om mijn gevoel en beeld over te brengen. Dit werkt krachtig en zorgt direct voor herkenning; de taal van het onderbewuste bestaat namelijk uit beelden. Door te werken met symboliek laat ik inzichten bij jou ontstaan die je verder op weg helpen.

Samen werken we naar jouw doel

  • Het vinden van innerlijke rust en helderheid
  • Bewuster leven door jezelf te aanschouwen en heldere keuzes te maken
  • Leren luisteren naar je gevoel
  • Een betere balans tussen werk en privé
  • Het ervaren van meer plezier en dankbaarheid in je leven.

Ben je geïnteresseerd in 1-op-1 coaching afgestemd op jou?
Dan help ik jou graag verder op je levenspad!

Kijk bij Locatie & Tarieven voor de mogelijkheden of neem contact op.

In de stilte ontstaat alles en daarin kun jij je eigen antwoorden ontdekken

error: Content is protected !!